De JoorWee collage

Kompas voor jouw leven

Het uiteindelijke doel van de ontdekkingsreis is het bewust worden van jouw intrinsieke waarden, en van de onbewuste belemmerende overtuigingen die jou ervan weerhouden om die waarden te ervaren en te leven.

En omdat onze ego-belangen in meer of mindere mate, maar altijd aan ons blijven trekken, heb ik gemerkt dat het enorm behulpzaam is om die intrinsieke waarden en belemmerende overtuigingen vast te leggen op een manier waardoor je er dagelijks aan herinnert wordt.

Lang geleden heb ik tijdens een studie, op basis van één week prakkiseren zonder enige hulp, een collage gemaakt van wat ik waardevol vond, met behulp van knipsels uit bladen en tijdschriften. Esthetisch prutswerk en zonder gedegen onderzoek naar wat ik écht waardevol vond, maar toch al zo waardevol dat ik die collage nog steeds op mijn slaapkamer heb hangen.       

Aan het einde van deze wél gedegen ontdekkingsreis naar JoorWee, maken we daarom ook een collage. Maar dan een esthetisch kunstwerk, op basis van een professionele foto (een resultaat van mijn persoonlijke intrinsieke waarden), wat zo mooi en blijvend waardevol is, dat je het de rest van je leven op een prominente plek in je huis wilt hangen zodat het iedere dag fungeert als kompas voor de manier waarop jij wilt zijn en leven.