Coachgesprek

Hoe n jij ?

JoorWee staat voor ‘your way’, wat letterlijk ‘jouw manier’, maar ook ‘jouw weg’ betekent. Als naam voor mijn filosofische praktijk, staat het voor jouw waarden, jouw manier van zijn.

goed-gesprek-654x288In onze filosofische coachgesprekken gaan we op zoek naar die waarden. Naar de onbewuste aangeleerde waarden die jouw problemen en zorgen veroorzaken. En naar de waarden die je zelf belangrijk vindt, die jou motiveren, bezielen, drijven en gelukkig maken.

Een zoektocht die gebaseerd is op de boeddhistische inzichten van Longchenpa, de belangrijkste leraar van de Tibetaans boeddhistische stroming Dzogchen. En waarbij ook inzichten uit de westerse psychologie ons zullen helpen om de soms complexe structuren van onze onbewuste ego-strijd helder te krijgen.

 

Wat kost dat ?

Mijn filosofische coachpraktijk voer ik naast mijn coach- en managementwerk in het bedrijfsleven omdat ik gefascineerd ben door onze menselijke natuur, door hoe wij zijn en omdat ik graag mensen help zichzelf te leren kennen zoals ze echt zijn, waardoor ze bewuster kunnen leven wat zij waardevol vinden. Omdat het in die bijzondere en waardevolle coachgesprekken gaat om puurheid, echtheid, authenticiteit, oprechtheid en kwetsbaarheid en omdat dat de waarden zijn die mij drijven.

Wat jij wilt en kunt betalen bespreken we vooraf. Het uurtarief is minimaal 40 euro in geval je weinig te besteden hebt, en 80 euro als je zelf meer dan een modaal inkomen hebt.

 

Eerst vrijblijvend kennis maken …

  • je kunt een afspraak maken voor een oriënterend gesprek waarin we bespreken wat jouw behoeften zijn en wat ik je daarin kan bieden (gratis)